Ganduri despre vreme

Vremurile sunt tulburi zic unii… Dar traim acum mai multe vremuri?… Traim una singura si tulburi sunt ochii, nu vremea.

Vremea este clara: E seceta! Seceta spirituala in general, doar cu averse scurte locale, f. rar regionale.

Atatia oameni par bucurosi: zambesc, alearga, canta… Dar defapt e maladia superficialului… bucurie virtuala… Ametiti de stiri, tehnologie, bani, masini, comfort, nepasare, solutii rapide egoiste… oamenii mor cu zambetul pe buze, dar cu inima uscata.

Copil fiind ma jucam cu prietenii in fata blocului ore intregi… Acum locurile de joaca sunt pustii, monumente ale eroilor…

Ar fi renuntarea la comunicarea digitala o solutie pentru revitalizarea comunicarii adevarate??? …NU… pentru ca daca acum suntem niste singuratici egoisti in propriile „pesteri”, atunci eram niste egoisti prezenti cu propriile masti. De asta e asa de greu acum sa ne intalnim: nu mai avem antrenament de teatru.

Solutia totusi exista: Domnul Isus. Deja ti-a cazut si masca si pestera si egoism si tot cand auzi acest adevar. Stii ca El este adevarul. Stii ca El este Fiul lui Dumnezeu. Stii ca El este solutia pentru problema omului: inima pervertita de pacat. Dar… faci o piruieta de genul :”lasa-ma in pace cu astea” sau ca si cei din Corint :” asupra acestor lucruri te vom asculta alta data”. E prea greu de digerat???

Ne-am obisnuit cu intunericul, ne place intunericul si vrem sa astupam orice fisura de lumina, sa rupem orice ghimpe de adevar, sa zdrobim orice mugur de dreptate… de ce? pentru ca suntem bolnavi si nu vrem sa acceptam asta.

Omule, ce alegi: viata sau moartea? Isus este viata, restul este moarte.

Lasă un comentariu