Somnul și trezirea

Fiecare lucru își are vremea lui. Somnul își are vremea lui și trezirea își are vremea ei.

2015 este un an când e vremea trezirii.

Noaptea este făcută pentru somn și ziua pentru a fi treaz și productiv. Noaptea ne odihnim și somnul e cel mai bun odihnitor pentru trupul nostru. Pentru sufletul nostru odihna este în aflarea și primirea dragostei lui Dumnezeu.

De ce au adormit toate cele 10 fecioare? Oare nu din pricina îndelungei răbdări a lui Dumnezeu? Oare nu ne odihnim liniștiți când ne știm iubiți de El?

Dar vine vremea trezirii când trebuie să folosim odihna primita. Vine vremea când recunoscători pentru dragostea primită mergem la lucru pentru Împăratul nostru: Isus Hristos.

Când te-ai odihnit ultima dată în dragostea lui Isus? El vrea să fim conectați mereu la această odihna și să putem lucra neobosiți și neobosind.

”Şi aceasta cu atât mai mult, cu cât ştiţi în ce împrejurări ne aflăm: este ceasul să vă treziţi în sfârşit din somn; căci acum mântuirea este mai aproape de noi decât atunci când am crezut.” Romani 13:11

”Să luăm, dar, bine seama, că atâta vreme cât rămâne în picioare făgăduinţa intrării în odihna Lui, niciunul din voi să nu se pomenească venit prea târziu…Pe când noi, fiindcă am crezut, intrăm în „odihna” despre care a vorbit El când a zis: „Am jurat în mânia Mea că nu vor intra în odihna Mea!” Măcar că lucrările Lui fuseseră isprăvite încă de la întemeierea lumii.” Evrei 4:1,3

Tot așa cum nu e cel mai sănătos să bei cafea când ți-e somn, așa nu e cel mai sănătos să te hrănești spiritual cu ”cafele” – mesaje motivante scurte descoperite de alții. Cel mai bine este să dormi câte ore îți cere corpul, și cel mai bine este să stai TU în prezența lui Dumnezeu câte ore îți cere sufletul.

Nu este nimic mai urgent și mai important ca întâlnirea ta cu Dumnezeu!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: