Căutați mai întâi Împărăția (și dreptatea) lui Dumnezeu – partea I

Domnul Isus ne-a spus să căutăm Împărăția și de asemenea a avut grijă să ne spună mai multe fațete ale Împărăției prin multe pilde care încep: ”Împărăția se aseamănă cu...”

Ucenicilor le-a dat misiunea : ” Şi pe drum, propovăduiţi şi ziceţi: „Împărăţia cerurilor este aproape!” ”

Isus ne-a descoperit  ce intensitate trebuie să aibă căutarea noastră: ”Din zilele lui Ioan Botezătorul până acum, Împărăţia cerurilor se ia cu năvală, şi cei ce dau năvală pun mâna pe ea.” Și mai CLAR zice versiunea NTR: ” Din zilele lui Ioan Botezătorul şi până acum, în Împărăţia Cerurilor se dă buzna, şi cei năvalnici pun mâna pe ea.

Dumnezeu ne-a adus un dar minunat prin Isus Hristos, a întins masa bogată a harului Său, a făcut disponibil pentru ORICINE măreața ofertă de GRAȚIERE și e normal doar varianta să dăm buzna din mocirla păcatului către spălarea și înnoirea Sa. E normal ca din vagabonzi și boschetari în minciunile lumii să dăm năvală către oferta de adopție în familia și palatul lui Dumnezeu.

Cine nu dă năvală cu drag către Dumnezeu și împărăția Sa nu a primit adevărata chemare a lui Dumnezeu. Toți oamenii triști și pesimiști care zic că merg spre Dumnezeu, spre cer, spre Împărăție au fost defapt înșelați de minciunile satanice și puși sub un alt jug de robie. Ritualurile și formele nu ajuta la NIMIC. Viața vine prin Duhul lui Dumnezeu.

Căci Împărăţia lui Dumnezeu nu este mâncare şi băutură,

ci neprihănire, pace şi bucurie în Duhul Sfânt.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: