Cu ajutorul Duhului Sfânt

Biserica care o văd în jurul meu cred că are nevoie de acest mesaj: Lucrarea lui Dumnezeu se face de către Biserică ÎMPREUNĂ cu Dumnezeu.

O parte din biserică o văd entuziasmată de propriile resurse, harnică și dornică să folosească potențialul vizibil (ușor) neglijând umblarea, lucrarea, investiția prin credință; uitând să lucreze împreună cu Duhul Sfânt. Progres este, dar mic comparativ cu potențialul existent în colaborare.

Cealaltă parte din biserică o văd fără direcție concretă, fără viziune pentru viitor, având doar speranța răpirii și AȘTEPTÂND ca Duhul lui Dumnezeu să lucreze cam de unul singur. Progres este, dar mic pentru că Dumnezeu nu poate face lucruri mari cu copilași ce așteaptă mereu biberonul și mâncarea gata pregătită.

O mică parte din trupul lui Hristos, din apropierea mea, îl văd depunând efortul RELAȚIEI cu Dumnezeu: O relație vie, dinamică, crescândă în intimitate, putere și cunoștință.

Fratele meu și sora mea, care citești aceste rânduri, tu ești un lucrător CONȘTIENT împreună cu Duhul Sfânt? Ești un lucrător care CAUTĂ și primește ajutorul Duhului Sfânt?

Nu fii grăbit.

Nu fii leneș.

Fii înțelept și harnic.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: