Conștiența Împărăției lui Isus

Împărăția lui Isus este și va veni.

Domnia Sa a început odată cu venirea lui pe Pământ prima dată și împărăția Lui crește ”până va umple tot pământul”.

Ești conștient de aceasta? Ești unul din slujitorii împuterniciți ai Împărăției? Ești tu un creștin?

Orice creștin este un trimis al Tatălui, un slujitor împreună cu Duhul Sfânt, un administrator al Împărăției și aduce vindecare, eliberare, bucurie, dreptate, ajutor… viață din belșug. Orice creștin este un purtător de Hristos.

Cartea lui Daniel capitolul 2 – citate

Tu te uitai la el, şi s-a dezlipit o piatră fără ajutorul vreunei mâini, a izbit picioarele de fier şi de lut ale chipului şi le-a făcut bucăţi… Atunci fierul, lutul, arama, argintul şi aurul s-au sfărâmat împreună şi s-au făcut ca pleava din arie vara; le-a luat vântul, şi nici urmă nu s-a mai găsit din ele. Dar piatra care sfărâmase chipul s-a făcut un munte mare şi a umplut tot pământul. 

Dar în vremea acestor împăraţi, Dumnezeul cerurilor va ridica o împărăţie care nu va fi nimicită niciodată şi care nu va trece sub stăpânirea unui alt popor. Ea va sfărâma şi va nimici toate acele împărăţii, şi ea însăşi va dăinui veşnic. Aceasta înseamnă piatra pe care ai văzut-o dezlipindu-se din munte fără ajutorul vreunei mâini şi care a sfărâmat fierul, arama, lutul, argintul şi aurul. Dumnezeul cel mare a făcut deci cunoscut împăratului ce are să se întâmple după aceasta. Visul este adevărat, şi tâlcuirea lui este temeinică.”

Epistola întâi a apostolului Petru cap 2 – citate

Căci este scris în Scriptură: „Iată că pun în Sion o Piatră din capul unghiului, aleasă, scumpă; şi cine se încrede în El nu va fi dat de ruşine.” Cinstea aceasta este, dar, pentru voi care aţi crezut! Dar pentru cei necredincioşi, „Piatra pe care au lepădat-o zidarii a ajuns să fie pusă în capul unghiului”, şi „o Piatră de poticnire şi o Stâncă de cădere”. Ei se lovesc de ea, pentru că n-au crezut Cuvântul, şi la aceasta sunt rânduiţi.

Voi însă sunteţi o seminţie aleasă, o preoţie împărătească, un neam sfânt, un popor pe care Dumnezeu Şi l-a câştigat ca să fie al Lui, ca să vestiţi puterile minunate ale Celui ce v-a chemat din întuneric la lumina Sa minunată; pe voi, care odinioară nu eraţi un popor, dar acum sunteţi poporul lui Dumnezeu; pe voi, care nu căpătaserăţi îndurare, dar acum aţi căpătat îndurare.

Noi, slujitorii împărăției lui Isus, nu ne temem de nimic pentru că noi avem totul prin Isus, noi domnim împreună cu El.

Noi, slujitorii împărăției lui Isus, nu ne temem de nimeni pentru că noi avem viața și Stăpânul nostru este Dumnezeu, Tatăl nostru este Creatorul. Noi slujim tuturor oamenilor și aducem darurile bune de la Tatăl luminilor.

Noi, slujitorii împărăției lui Isus, suntem împuterniciți și trimiși să nimicim lucrările celui rău, ale lui satan și a duhurilor rele, și să zidim în loc Sionul, templul lui Dumnezeu, locașul plăcut ca Dumnezeu să locuiască în inima celor răscumpărați prin jertfa glorioasă a lui Isus.

Noi, slujitorii împărăției lui Isus, suntem.(punct)

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: