Identitatea biruitorului: Acceptarea aprecierii

Aici voi vorbi despre creștini biruitori, despre creștini care cunosc adevărul și-l acceptă.

Adevărul este greu, mă refer că apasă greu pe suflet. E ca un bolovan pus pe un greier. Nu există șansă de a ridica adevărul și de a umbla cu el în spate. Există o soluție, o minune: acceptarea de a fi una cu adevărul.

Adevărul este că noi suntem copii ai lui Dumnezeu, suntem făpturi noi, avem în noi gândul lui Hristos, suntem lucrători împreună cu Dumnezeu, suntem parte din Împărăția lui Isus: lucrători, soldați, împuterniciți, trimiși cu autoritate, suntem îndrumați și învățați de Duhul lui Dumnezeu.

”Eu le-am dat slava pe care Mi-ai dat-o Tu, pentru ca ei să fie una, cum şi Noi suntem una” – Ioan 17:22

Da, tu ai primit o slavă de la Isus! Și primești mereu: ”Noi toţi privim cu faţa descoperită, ca într-o oglindă, slava Domnului, şi suntem schimbaţi în acelaşi chip al Lui, din slavă în slavă, prin Duhul Domnului.” – 2 Corinteni 3:18

ACCEPTĂ! Nu te mai minți pe tine însuți zicând: Nu eu, ci Domnul! Nu mai minți împotriva adevărului, nu mai respinge slava ce vine din faptul că lucrezi lipit de Dumnezeu. Vrei să fii lipit de Dumnezeu și totuși nu accepți slava ce vine din lipirea de El?!? Ce-i cu tine?

BUCURĂ-TE! Când cineva zice că i-ai făcut un bine, i-ai adus o revelație sau o eliberare, bucură-te. Dumnezeu se bucură. Ai lucrat împreună cu El și El vrea să te bucuri împreună cu El de victorie.

”Mulţumiri fie aduse lui Dumnezeu, care ne poartă totdeauna cu carul Lui de biruinţă în Hristos şi care răspândeşte prin noi, în orice loc, mireasma cunoştinţei Lui.” – 2 Corinteni 2:14

Ești în fiecare zi lângă Împăratul în carul Său de biruință și acolo există o singură poziție corectă: BUCUROS!

PS: Toți cei care nu vă place ce am scris aveți dreptul să comentați mai jos. Eu și Împăratul Isus vă vom răspunde cu plăcere.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: