Revelația biruinței: Biserica este biruitoare și mai mult decât biruitoare

”voi zidi Biserica Mea, şi porţile Locuinţei morţilor nu o vor birui.” (Matei 16:18)

Biserica lui Isus Hristos este biruitoare pentru că nu a fost biruită niciodată de când a început să o zidească. Probabil vă gândiți la exemple de falimente ale bisericii scrise în istorie: războaie, persecuții, nedreptății, hoții… fapte rele făcute în numele lui Isus.

Astăzi trebuie să vă gândiți și să primiți adevărul: Biserica lui Isus Hristos a avut tot timpul reprezentanți adevărați care au fost și sunt trupul lui Isus. De la înălțarea lui Isus la cer în fiecare zi Biserica a avut reprezentanți care au trăit ca Isus.

Reprezentarea adevărată poate a scăzut în cantitate(număr de oameni) și în vizibilitate în societate, DAR niciodată nu a scăzut în putere. De fiecare dată când unul sau mulți ucenici credincioși lui Isus s-au confruntat cu porțile locuinței morților s-a văzut puterea lui Dumnezeu ce a biruit.

Biserica nu a murit niciodată, chiar dacă a avut și doar un singur credincios adevărat.

Totuși planul perfect este mai mult decât supraviețuirea sau biruința de a rămâne în viață. Planul pentru biserică este să fie mai mult decât biruitoare: să dărâme porțile locuinței morților și să elibereze captivii.

Finalul istoriei nu este cu o biserică slăbită ce tânjește pentru scăpare ci cu biserica mai mult decât biruitoare care STRĂLUCEȘTE și mirele Isus o răpește în momentul când mireasa Lui este cea mai FRUMOASĂ.

Eu cred că fac parte din Biserica lui Hristos, cea mai frumoasă care a existat vreodată. Și acum Tatăl își împodobește mireasa cu daruri, minuni, semne și putere extraordinare. Dumnezeu ne pregătește pentru NUNTĂ.

”Totuşi, în toate aceste lucruri, noi suntem mai mult decât biruitori, prin Acela care ne-a iubit.” (Romani 8:37)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

<span>%d</span> blogeri au apreciat: