Cei mai căutați oameni

Cei mai căutați oameni sunt acei oameni pentru a căror căutare se investesc cei mai mulți bani, cel mai mult timp, cei mai mulți oameni, cele mai multe resurse.

Pentru oamenii despre care vă voi vorbi s-a deschis o bancă specială care are bani infinit de mulți și toate conturile deschise sunt cu scopul de a găsi acești oameni.

Pentru această căutare se lucrează zi și noapte, în fiecare zi din an, în fiecare secundă. Nu există pauză.

Această operațiune este cea mai mare mobilizare de resurse umane într-o rețea globală cum nu a mai fost niciodată.

Oamenii căutați:

– săracii;

– cei cu inima zdrobită;

– prizonierii;

– orbii;

– cei apăsați;

Mai clar oamenii căutați sunt cei de genul: mincinoși, curvari, hoți, săraci, leneși, lacomi, bețivi, fățarnici, nerușinați, neascultători, drogați, criminali, fricoși, homosexuali, lesbiene, invidioși . . .

Și defapt cine îi caută pe acești oameni?

Dumnezeu. El a trimis pe singurul Său fiu Isus Hristos să caută, să elibereze, să curețe, să vindece și să aducă acasă la Tatăl pe toți oamenii care doresc aceasta. După înalțarea Sa la cer căutarea continua la scară globală prin Biserica lui Isus Hristos care merge de la cei mai bogați oameni până la cei mai săraci, de la cei din orașele înghesuite până la cei din cele mai mici și ascunse triburi.

Isus a zis: ”Duhul Domnului este peste Mine, pentru că M-a uns să vestesc săracilor Evanghelia; M-a trimis să tămăduiesc pe cei cu inima zdrobită, să propovăduiesc robilor de război slobozirea, şi orbilor căpătarea vederii; să dau drumul celor apăsaţi şi să vestesc anul de îndurare al Domnului.”

Da. Căutarea lui Dumnezeu este o căutare mai acerbă decât a fotografilor după vedete și personalități, mai hotărâtă decât a oricărei armate după dușmanii lor sau după teroriști. Căutarea lui Dumnezeu este cu dragoste și dragostea Lui este mai puternică decât orice obstacol, decât orice greutate, chiar și decât moartea.

De astăzi când vei vedea un om cu probleme(de orice fel) să ai grijă ce atitudine ai față de el, pentru că acel om este căutat de Dumnezeu. Atitudinea ta poate fi de ajutor sau de a face rău. Dacă alegi să faci rău gândește-te că te pui împotriva lui Dumnezeu.

Dacă ai probleme tu însuți să știi că ești căutat(ă) de Dumnezeu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: