Biserică, TRĂIEȘTE!

Dragă Biserică,

Sunt foarte provocat să-ți scriu: pe de o parte întristat de momentele când te-am văzut acceptând înfrângere și pe de altă parte văzând planul măreț pregătit pentru tine.

De ce ai acceptat minciuna că în zilele acestea trebuie să fii slăbită, înfrântă și jefuită de bucurie? De ce ai acceptat minciuna că trebuie să-ți continui drumul plângând și cântând de jale? Mirele tău este viu! Mângâietorul ce ți L-a trimis este chiar lângă tine!

De ce ai primit oferta ieftină a materialismului ca și alifie pentru îngrijorarea ta? Cât mai suporți pe tine această unsoare murdară numită înțelepciune și când te vei întoarce să primești balsamul adevărat al credinței? De ce ai uitat că Dumnezeu a dat totul pentru tine?

De ce zidești case așa de mari pe Pământ? De ce crezi că între cărămizi se descoperă slava celui Prea Înalt? De ce lași neprelucrate și disprețuite pietrele vii răscumpărate prin jertfa Mielului? De ce pui haine și muzică celui care suferă de foame? De ce e important pentru tine cum arăți în mormânt? Cine găsește bucurie în podoabele ce le pui în cavoul unde lâncezești?

Biserică, TRĂIEȘTE!

Duhul adevărului este gata să-ți descopere faptele bune pregătite pentru tine. Cuvântul scris este o vistierie plină de promisiunile dragostei lui Dumnezeu. Isus se descoperă ucenicilor tăi și-i eliberează de orice legătură. Tatăl se face cunoscut ca Cel de la început și în mijlocul tău apar frumoși părinți. Tu doar spune: Vreau VIAȚA!

Nu te sfii să strigi de bucurie când te plimbi printre cadavrele lumii căci bucuria ta le descoperă viața. Nu te teme să-ți arăți lumina în întunericul societății căci lumina ta e singura adevărată. Nu calcula riscurile ci poartă-ți haina curată în mijlocul nedreptății și corupției: curăția ta le va aduce o rușine spre pocăință.

Nu uita niciodată îndemnul lui Dumnezeu prin fratele nostru Pavel: ” socotiţi-vă morţi faţă de păcat, şi vii pentru Dumnezeu, în Isus Hristos, Domnul nostru. ”(Romani 6:11)

Te aștept să alergăm împreună spre premiul cel mare,

Petru

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: