Seară regală de rugăciune – 15 Aprilie 2011

Pace vouă scumpi prinți și prințese,

Mulți privesc rugăciunea doar ca un loc greu, apăsător, trist, îmbrăcat în gri … TOTUȘI adevărul este mai mult. În rugăciune avem din belșug momente de revelație, momente în care vedem puternic slava lui Dumnezeu și ni se descoperă strălucirea tronului Său. Planul lui Dumnezeu a fost, și a rămas, de a avea o relație de armonie cu omul în care să fie descoperită continuu starea de ”pace, bucurie și dreptate”. Astăzi trăim în lumea infectată de păcat, dar noi suntem făpturi noi născuți din Dumnezeu și cu drepturi depline în familia Sa.

Deși chiar astăzi avem drepturi depline de a intra înaintea Tatălui în al treilea cer, noi suntem rânduiți să slujim Împărăției Sale ca și trimiși împuterniciți pentru cucerire pe Pământ. Noi suntem trupul lui Hristos, parte din Armata lui Dumnezeu trimiși să eliberăm sclavii păcatului prin Mesajul jertfei de la Calvar.

Rugăciunea este prima armă ce o folosim pentru că prin aceasta deschidem ochii și vedem totul prin descoperirea Duhului. Noi am acceptat responsabilitatea biblică de a mijlocii pentru trezire spirituală în Biserică – în Suceava și România, pentru misionari, pentru Biserica Persecutată și pentru poporul Israel.

Ești așteptat să lupți alături de noi în rugăciuni, mijlociri și mulțumiri Mâine – 15 Aprilie 2011 – de la ora 20:00. Ne întâlnim în clădirea Bisericii Speranța – camera din spate.

Dacă întârziați vă rog să anunțați telefonic sau prin mesaj.

Ridicăți scutul credinței și înaintează după Împăratul: Isus Hristos!

Persoane de contact:

Petru Burac – email: petruburac@gmail.com, tel: 0746 220.082,

Adrian Cătău – email: catauadrian@gmail.com, tel: 0745 377.774


Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: