De ce să vii la rugăciune pe 8 ianuarie 2011?

Motivul principal pentru care trebuie să fii prezent la rugăciune, în data de 8 ianuarie 2011 la Biserica Speranța din Suceava, este numele pe care ai ales să-l porți: CREȘTIN. Numele acesta înseamnă că-L urmezi pe Isus Hristos împlinind învățătura Sa și a apostolilor Săi.

Domnul nostru Isus Hristos, al meu și al tău, ne-a învățat să ne rugăm și ne-a poruncit aceasta în repetate rânduri:

rugaţi-vă pentru cei ce vă asupresc şi vă prigonesc…

Iată dar cum trebuie să vă rugaţi: „Tatăl nostru care eşti în ceruri!…

Rugaţi dar pe Domnul secerişului să scoată lucrători la secerişul Lui…

Vegheaţi şi rugaţi-vă, ca să nu cădeţi în ispită;…

Luaţi seama, vegheaţi şi rugaţi-vă;…

rugaţi-vă pentru cei ce se poartă rău cu voi…

Vegheaţi dar în tot timpul, şi rugaţi-vă, ca să aveţi putere să scăpaţi de toate lucrurile acestea, care se vor întâmpla, şi să staţi în picioare înaintea Fiului omului.

(Citate din Evanghelii)

 

În ziua de 8 ianuarie 2011 ne vom ruga pentru Suceava și România și trebuie să participi pentru că:

este datoria ta : ca și urmaș a lui Isus Hristos tu ești ales să te rogi pentru binele celor din jurul tău.

este privilegiul tău: rugăciunea și mijlocirea pentru aproapele nostru este un lucru „bun şi bine primit înaintea lui Dumnezeu, Salvatorul nostru, care voieşte ca toţi oamenii să fie mântuiţi şi să vină la cunoştinţa adevărului.”

este lupta ta: prin rugăciune determinăm cine are putere de influență asupra societății noastre: Dumnezeu sau Satana. Daca stam nepasatori lasam libere duhurile rele sa-si exercite influenta inselatoare și ucigatoare.

este timpul tău: prin puterea rugăciunii creștinii au umplut imperiul roman cu credința în Hristos, astăzi ești persoana potrivită prin care Dumnezeu să schimbe societatea românească;

este slujba ta: fiecare creștin are slujba de preot( 1 Petru 2:9) și un preot este dator să se roage, să mijlocească înaintea lui Dumnezeu;

Astăzi poți alege să-ți respecți numele,

să crezi în planul lui Dumnezeu pentru viața ta

și să te îndrepți spre puterea Sa.

 

Detalii despre 8 ianuarie 2011 – Ziua de post și rugăciune pentru Suceava și România AICI.

Reclame

4 responses to this post.

 1. Posted by mia on 05/01/2011 at 6:28 PM

  DACA TU SPUI CA „R.M. ESTE ADEVARU ADEVARAT” ATUNCI CE E ADEVARUL?DE CE CHEMI OAMENI LA RUGACIUNE ?DE CE NU TE ROGI LA V. C. CARE A SCRIS R.M.? MURITORULE TE INSELI AMARNIC.COBOARA CU PICIOARELE PE PAMANT.

  Răspunde

  • 1. Eu nu am spus „R.M. ESTE ADEVARU ADEVARAT”. Am spus despre cartea Rascumpararea memoriei ca este o carte buna.
   Adevarul ca termen este descrierea corecta asupra unui lucru. Adevarul absolut este Domnul Isus Hristos, El fiind descrierea corecta asupra tuturor lucrurilor.
   2. Chem oamenii la rugaciune pentru ca este un lucru care trebuie sa-l faca crestinii in orice vreme, pentru ca este dorinta lui Dumnezeu.
   3. Nu are nici un rost sa ma rog la Vasilica Croitor, este un om.
   4. Am un trup care va muri, dar Domnul il va invia pentru vesnicie. Ceea ce vorbesc o fac cu sinceritate si constient de stapanirea lui Dumnezeu.
   5. Crestinii se indreapta spre cer, in sus, acolo este casa noastra, acolo trebuie sa fie si gandul nostru.

   Răspunde

   • Posted by mia on 06/01/2011 at 10:00 PM

    „”RM ESTE ADEVAR DIN ADEVAR”2 -01 -2011,2,14 AM ::UN AN DE VINDECARE SI RESTAURARE::ASTA AI SCRIS.DE CE CREZI CA ACEASTA CARTE ESTE UN ADEVAR ABSOLUT.STI TU CE ESTE IN SPATELE ACESTEI CARTI/?CINE A COMANDAT SA SE SCRIE ACEASTA CARTE?CINE ESTE SPONSORUL CARTI?CINE SE FOLOSESTE DE ACEST SCRIITOR?CATI DOLARI A PRIMIT AUTORU DIN S.U.A.?CITESTE PE ALTE BLOGURI SA VEZI SI ALTE PARERI.ACEST SCRIITOR IMPREUNA CU GASCA LUI VOR DOAR PUTEREA ,FUNCTI,SA FIE VAZUT BINE DE AMERICANI SI SA LE IA DOLARI.

 2. Pentru mine expresia Adevarul Adevarat inseamna adevarul absolut IAR adevar din Adevar inseamna o parte din adevarul absolut. Deci eu nu cred ca cartea Rascumpararea memoriei este adevarul absolut, ci contine elemente clare care fac parte din acesta.

  Nu cred sa existe o teorie a conspiratiei in spatele acestei cartii, in afara de planul diavolului de a o opri sa fie tiparita si cunoscuta.

  Pe mine si MULTI din cei care am citit aceasta carte ne-a zidit in credinta in Dumnezeu si ne-a ajutat sa intelegem planul diabolic desfasurat prin comunism. Acum mult mai usor intelegem si putem ierta pe cei care s-au compromis.

  Acest subiect daca vrei sa-l mai continuam nu va mai fii prin comentarii la acest articol. Am articole express dedicate cartii Rascumpararea memoriei. Primesc acolo comentariile tale referitoare la carte si proiectul aferent ei.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: