Vi s-a născut un Salvator!

Acum 2010 ani, într-un grajd din Betleem, ascuns de frumuseţe şi belsug s-a descoperit Întelepciunea lui Dumnezeu, cea tainică şi ascunsă de veacuri. Acolo într-o încăpere obscură a intrat în lume: Fiul lui Dumnezeu.

Un înger s-a dus să anunţe păstorii de oi de lângă cetatea lui David şi primii invitaţi la miracolul lui Dumnezeu au fost cei dispreţuiţi de societate, oamenii fără carte multă dar cu inimă largă. Ei au putut crede minunea şi au văzut-o. Dumnezeu le-a trimis pe Mesia cel promis.

Undeva în univers, de bucurie, Dumnezeu a făcut o stea nouă! Dar din sute de milioane de oameni mai erau doar vreo doi-trei interesaţi de măreţia creaţiei celeste, puţini care au auzit glasul Creatorului venit printr-o stea: A venit un nou Împărat în Israel! Dumnezeu a modificat cerul ca să arate calea celor ce căutau adevărul.

Astăzi avem vestitori, avem mărturii vrednice de crezare, avem o lume transformată pentru că atunci s-a născut pentru noi, pentru păcatele noastre: un Salvator, Hristos, Domnul!

Bucuraţi-vă!

Sursă ştire: Biblia – Evanghelia dupa Matei şi Evanghelia dupa Luca

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: