Dumnezeu te iubește (1)

DUMNEZEU. Cine este EL? Cum este EL? Unde este EL?

Pentru a înțelege bine acest adevăr important, că Dumnezeu te iubește, este necesar să avem o înțelegere cât mai clară despre Dumnezeu. O privire ușuratică asupra acestui adevăr nu aduce beneficii reale ci rezultate negative.

1. Dumnezeu este Creatorul tuturor făpturilor, El este Stăpânul. Toate lucrurile și ființele care se văd în materie cât și toate cele care există în spirit sunt făcute de Dumnezeu. Deși starea și/sau statutul unor lucruri s-au schimbat de la concepția lor Dumnezeu este în control. Nu există eveniment în Univers care să nu fie supervizat de Dumnezeu. Dumnezeu este cel care decide înainte de a fi ceva. De ce decide El anumite întâmplări? Sunt multe răspunsuri și destule dintre ele ascunse la Dumnezeu.

Pentru noi oamenii e necesar să știm că Dumnezeu ne-a proiectat și ne-a creat l-a început din pământ, apoi prin naștere fizică. El este Creatorul nostru.

2. Dumnezeu este perfect. Dumnezeu este cel care știe toate lucrurile, are toată puterea, judecă drept și iubește tot ceea ce este bun. El este milostiv, Îi place să se îndure de cei care au probleme și în același este drept și pedepsește nedreptatea.

”Voi fiţi dar desăvârşiţi, după cum şi Tatăl vostru cel ceresc este desăvârşit” – Matei 5:48

3. Dumnezeu este duh. Dacă cineva dorește să spună locul unde este Dumnezeu are o problemă pentru exprimare. În anumite locuri Biblia ne zice că El locuiește sus, deasupra tuturor, pe de altă parte zice că este lângă cei sărmani sau cu inima zdrobită. Și acestea sunt adevărate pentru că Dumnezeu nu este limitat de spațiul material. Un adevăr esențial de reținut este că Dumnezeu este prezent în lucrurile făcute corect și nu este parte în acțiunile păcătoase. El este separat total de păcat.

Dumnezeu este Duh; şi cine se închină Lui, trebuie să I se închine în duh şi în adevăr. ” – Ioan 4:24

Meditează profund la cine este Dumnezeu și apoi vei înțelege mai bine cine ești tu!

– va urma –

5 responses to this post.

  1. așa e, Dumnezeu ne iubește, dar ne iubește cum știe El să iubească…

    Răspunde

  2. […] Despre mine « Dumnezeu te iubește (1) […]

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: