Oricine poate fi reabilitat 100%

Harul lui Dumnezeu merge mult mai în profunzime decât ne putem noi imagina vreodată. Viața lui Steve e o dovadă că numai Dumnezeu ne poate da ceea ce avem nevoie: o inimă curată, un duh statornic și binevoitor.

Nu are importanță cât de adânc și întunecos e secretul, nu contează de câte ori te-a înfrânt un anumit păcat, Dumnezeu poate aduce schimbare în viața ta. Însă trebuie ca Duhul Lui cel Sfânt să fie la lucru înlăuntrul nostru și nu încercările noastre slabe de a „a face mai bine data viitoare”. Dumnezeu nu-ți cere decât să-ți aduci toată mizeria înaintea Lui, ca El să poată începe transformarea spirituală de care ai nevoie.

Nu încerca să fii tare prin propriile tale puteri, pentru că această atitudine este exact contrariul a ceea ce ai nevoie. Dumnezeu a fost dintotdeauna atras de slăbiciune. „Jertfele plăcute lui Dumnezeu sunt un duh zdrobit; Dumnezeule, Tu nu disprețuiești o inimă zdrobită și mâhnită” (Psalmul 51:17). Acest verset este din același psalm cu care a început acest capitol și dacă i te vei alătura lui David în această rugăciune neobișnuită a credinței, vei descoperi că lucrarea din profunzime a lui Dumnezeu va deveni reală și în tine.

fragment din cartea „Credință proaspătă” de Jim Cymbala și Dean Merill

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: