Noaptea TA de rugaciune – 6 August 2010

Esti din Suceava?

Esti crestin(a)?

Noaptea TA de rugaciune este pe 6 August 2010!

Pentru ca:

– orice crestin(a) se roaga si mijloceste inaintea Tatalui sau ceresc;

– oricarui(ei) crestin(e) ii pasa ce se intampla in orasul lui(ei);

– toti crestinii din Suceava sunt chemati in data de 8-9 August 2010 pe stadionul Areni la o intalnire de smerire inaintea lui Dumnezeu; vezi detalii AICI.

Noaptea TA de rugaciune de pe 6 august se desfasoara la Biserica Speranta din Suceava, incepand cu ora 22:00.

Strajerii din Suceava

Persoane de contact:

Petru Burac – email: petruburac@gmail.com, tel: 0746 220.082

Cornel Varasciuc – email: cornelv_2006@yahoo.com, tel: 0742 311.706.

Adrian Cătău – email: catauadrian@gmail.com, tel: 0745 377.774

2 responses to this post.

 1. Posted by Popescu on 09/08/2010 at 10:02 AM

  Sf. Ap. Pavel se considera”cel dintai intre pacatosi”. Daca cităm de mai sus:”Cine mai poate vindeca Romania? Noi, credinciosii tamaduiti. “, atunci voi va faceti mai mari ca Sf. Pavel. Cred ca mandria este o boala sufleteasca grava care l-a auncat din cer chiar pe Lucifer si cei ce il urmeaza nu vor avea o soarta mai buna. In iad nu vor fi numai desfranatii, inchinatorii la idoli, adulterii, malahienii, sodomitii, furii, lacomii, betivii, batjocoritorii,rapitorii, adica aceste pacate grosiere, trupesti, ci asa cum sufletul este mai important decat trupul, asa si pacatele sufletesti sunt mai grave decat cele trupesti. Pacatele sufletesti sunt: mandria, viclenia, slava desarta, judecarea aproapelui, etc.
  Orice om ce se considera tamaduit sufleteste si mantuit inainte de moarte se afla in cea mai mare inselare!
  Daca vrea cineva sa salveze ceva sau pe cineva, “sa-si vada barna din ochiul său si nu paiul din ochiul fratelui sau”, sa caute tamaduirea in Biserica lui Hristos si nu aiurea. Sloganuri de astea:“Cine mai poate vindeca Romania ?”, miros a campanie electorala mincinoasa, sa-mi fie cu iertare.
  Si inca ceva. Daca vreti sa salvati Romania, poate vara urmatoare veti vrea sa salvati lumea intreaga. Sau poate sunteti mai presus decat Insusi Hristos?Cred ca aceasta “rugaciune” pe stadion este un circ grotesc, o forma de prozelitism evidenta, care n-are nici o legatura cu smerenia Mantuitorului. Seamană mai degraba cu rugaciunea fariseilor facuta pe la colturile strazilor. “Adevaratii inchinatori se vor inchina Tatălui in duh si in adevar”(In.4,23)”ei, de care lumea nu era vrednica, au ratacit in pustii, si in munti, si in pesteri, si in crapaturile pamantului”(Evrei11,38).
  Rugaciunea pustnicilor tine lumea, nu multimile cimpoaielor si a chitarilor, a surlelor si a tobelor. “Ilie era un om cu slabiciuni asemenea noua, dar cu rugaciune s-a rugat ca sa nu ploua, si nu a plouat trei ani si sase luni. Şi iarasi s-a rugat, si cerul a dat ploaie si pamantul a odraslit roada sa.”(Iacov5,17-18) Un singur om. Un sfant. Un pustnic.
  Sa va dea Dumnezeu smerenie cu care sa puteti scoate viclesugurile din inimile voastre!

  Răspunde

  • D-le Popescu, cam v-ati grabit sa dati copy-paste la acelasi comentariu pentru doua articole.

   Aici, in acest articol, este o chemare la rugaciune intr-un loc simplu nu pe stadion. Noaptea de rugaciune a avut loc in cadrul unei cladiri.

   Citind Biblia veti putea usor observa ca au fost deseori chemari la smerire si rugaciune ale intregului popor si Ierusalimul devenea supra-populat deoarece tot Israelul venea acolo. De ce nu stateau acasa sa se roage si sa-si planga pacatul? Pentru ca puteti citi ceea ce Dumnezeu a transmis:
   Vestiţi un post, chemaţi o adunare de sărbătoare; strângeţi pe bătrâni, pe toţi locuitorii ţării, în Casa Domnului, Dumnezeului vostru, şi strigaţi către Domnul.” Ioel 1:14

   Intalnire de pe stadion s-a desfasurat dupa indemnul versetului:
   dacă poporul Meu peste care este chemat Numele Meu se va smeri, se va ruga, şi va căuta Faţa Mea, şi se va abate de la căile lui rele, – îl voi asculta din ceruri, îi voi ierta păcatul, şi-i voi tămădui ţara.” 2 Cronici 7:14

   Dupa zice Eclesiastul, exista o vreme pentru orice lucru. Acum este vremea ca toti sa ne smerim si sa ne recunoastem impreuna vina inaintea lui Dumnezeu.

   Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: