Avem cu ce si cu cine. Doar sa vrem.

Cei de la Think Outside the Box(tradus Gandeste in afara Cutiei) s-au gandit sa promoveze un site util. Eu l-am gasit asa de interesant incat vreau sa-l promovez si eu. Cred ca ar trebui sa-l folosim de fiecare data cand dorim sa mergem intr-o calatorie si mai ales daca traim intr-un oras aglomerat. Aici intra si Suceava, orasul meu de rezidenta.

Site-ul cu pricina este http://www.cumasina.net/ . Pe acest site puteti posta oferta dumneavoastra de sofer sau de pasager. Ai in fiecare zi drum cu masina la servici? Mergi pe un traseu aglomerat de masini. S-ar putea sa gasesti o persoana care de asemenea merge singur in masina. Acest site va poate ajuta sa va descoperiti, si in loc sa mearga doua masini puteti alege sa mergeti doar cu una. Astfel traficul va fi mai lejer, vei avea cu cine discuta pana la servici si iesi mai ieftin.

Daca esti pasager de transport in comun si in fiecare dimineata stai inghesuit ca sardeaua gandeste-te: Nu ti-ar place sa mergi confortabil intr-o masina? Pe site-ul cumasina.net ai posibilitatea sa-ti gasesti un sofer care poate sa te ia si gratis doar ca sa-i ti-i companie. S-ar putea sa-ti faci un prieten.

Poti castiga ceva mai bun. Nu te costa nimic sa-ti scrii anuntul pe site-ul cumasina.net.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: