strig:LAUDAT SA FIE DOMNUL!

O ce bine e!!! Este EXTRAORDINAR! Viata este frumoasa. Oamenii sunt minunati. Pamantul este o bijuterie. Natura este toata in stralucire. Toate striga: Slava lui Dumnezeu!

Mai am 10 minute si trebuie sa fug la servici, dar trebuie sa va zic: Dumnezeu este minunat, si tot ce face El este perfect. Trebuie sa auziti, trebuie sa ma credeti, nu se poate sa pierdeti asa ceva. Este chiar langa voi!

Chiar langa gandurile de ingrijorare, langa calculele care dau cu minus si-ti zic: saracie, langa trupul care este sleit, langa sentimentele care s-au topit in depresie, langa toate acestea, deasupra lor este Dumnezeu. El este in control! El nu te-a lasat, nu te-a parasit. El are mana intinsa chiar acum ca sa nu te pierzi si … stii si tu: El te vrea deplin!

Eu am gasit solutia de a iesi din probleme, de a-mi elibera inima de greutate, de a-mi inviora trupul, de a-mi clarifica mintea. Eu strig, strig tare: LAUDAT SA FIE DOMNUL! Nu ma uit la toti mutii din jurul meu care raman si mai muti, ci strig: Doamne, pe TINE te vreau!… Si apoi vine Dumnezeu. Inima mea nu mai stie altceva, pe altcineva…doar EL.

Am invatat aceasta de la David, ciobanul ce a ajuns imparat pentru ca lui Dumnezeu Ii placea ca el striga cam des…:)

Eu strig: „Lăudat să fie Domnul!’ şi sunt izbăvit de vrăjmaşii mei.

Psalmul 18:3

One response to this post.

  1. Posted by mirela b. on 22/06/2010 at 2:45 PM

    ..inima mea nu mai stie altceva..:)
    frumos scris

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: