Impotriviti-va diavolului (2)

„…aruncati asupra Lui toate îngrijorãrile voastre, cãci El însusi îngrijeste de voi.”

(1 Petru 5:7)

Cred ca fiecare dintre noi a auzit cel putin o data in viata propozitia: „Tatal nostru care esti in ceruri…” si destul de probabil majoritatea dintre noi am spus-o noi insine, DAR astazi credem ca avem un Tata in ceruri? Credem ca Cel care conduce TOATE lucrurile este Tatal nostru?

Astazi, cand multi cauta sa inventeze minciuni si pacaleli, ma ridic sa va aduc aminte un mare adevar: Dumnezeu este Tatal tau. El te-a proiectat si te-a facut sa cresti in burta mamei tale, milimetru cu milimetru ai fost sub supravegherea Lui atenta. Cand ai iesit prima data la lumina ingerii au avut emotii: cantau un cantec nou si trebuia sa iasa perfect inaintea lui Dumnezeu, Tatal tau. De atunci un inger, care vede fata Lui, a fost pus responsabil pentru tine. Toate lucrurile bune care le-ai primit pana acum au fost ideea lui Dumnezeu si toate durerile si necazurile tale au fost cantarite atent de El. Creatorul are grija atent de tine.

Poate unii vor zice: Nu toti sunt copii lui Dumnezeu! Adevarul e ca nu toti sunt la fel, dar toti sunt copiii Lui, toti sunt creati de El. Diferenta este ca unii sunt „fii neascultatori” iar unii sunt fii ascultatori ce s-au facut frati cu Domnul Isus prin credinta.

Astazi iti aduc aminte ca viata si tot ce ai vin de la Dumnezeu care te-a iubit si te iubeste; Si te indemn sa privesti la viitor cu incredere. Ce vezi ca vine in viitor? Te ingrijoreaza Scoala, Servici, Familie, Copii, Batranete, Moartea…? ARUNCA-LE asupra Lui si primeste ce-ti da El: Pace si Siguranta. Desigur, pacea de la Dumnezeu vine prin Isus Hristos prin Vestea Buna adusa de EL. Vestea buna este ca El a murit pentru ca tu sa fii curatit de pacat si eliberat de puterea ce o are asupra ta.

Impotriviti-va diavolului care vrea sa va sperie cu mari probleme si incredeti-va in DUMNEZEU caci EL insusi ingrijeste de voi!

ps: Nu te mai impinge in muntele din fata ta, lasa-L pe Dumnezeu sa mute pietricica din fata Lui!

sursa foto: http://www.sxc.hu/photo/982594

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: