Intalnirea Strajerilor din Suceava

Strajerul: „Omul care urmareste atent ca sa se implineasca voia lui Dumnezeu.”

„Dacã poporul Meu peste care este chemat Numele Meu se va smeri, se va ruga si va cãuta Fata Mea si se va abate de la cãile lui rele, îl voi asculta din ceruri, îi voi ierta pãcatul, si-i voi tãmãdui tara.” (2 Cronici 7:14)

Ascultand de dorinta lui Dumnezeu strajerii din Suceava organizam o intalnire de mijlocire in rugaciune. Vineri, 2 aprilie 2010, incepand de la ora 21:30(durata nelimitata), la subsolul Bisericii Speranta, sunt asteptati crestini din orice confesiune, pentru a ne unii in rugaciune si mijlocire pentru urmatoarele lucruri:

  • Biserica locala – biserica din care faci parte – Dorim sa cerem trezirea spirituala pentru toti fratii nostrii de credinta si sa chemam coborarea slavei lui Dumnezeu in mijlocul credinciosilor Lui.
  • Suceava – Vom sta cu staruinta inaintea Tatalui nostru din ceruri ca sa-si reverse binecuvantarea peste cetatea noastra si toate lucrurile strambe sa fie facute dupa randuiala, randuiala Lui.
  • Romania – Ca si copii ai lui Dumnezeu, ca si popor al Lui, suntem datori sa binecuvantam tara noastra si suntem singurii responsabili care putem aduce vindecare peste intreg poporul roman.
  • Israel – Dumnezeu si-a aratat indurarea fata de noi, neamurile (ne-evreii), din cauza incapatanarii propriului Sau popor; Totusi Dumnezeu isi intoarce fata spre cei iubiti mai intai. Vom mijlocii pentru pacea Ierusalimului si Israelul sa cunoasca harul adus prin Isus Hristos.
  • Biserica persecutata – Vom afla despre fratii nostrii si surorile noastre care pierd tot ce au, chiar si viata, pentru ca marturisesc: Cred in Isus Hristos. Ne vom ruga ca Dumnezeu sa le dea biruinta lor si mantuire celor care-i persecuta.

Detalii despre locatie: La Biserica Speranta cel mai usor se ajunge coborand din Centrul Sucevei pe strada Calea Unirii, trecand de intersectia cu strada Mirauti, si apoi cladirea bisericii se vede pe partea dreapta la inceputul strazii George Cosbuc.

Ne incredem in puterea lui Dumnezeu de a trezi inimile oamenilor si a chema lucratori in lucrarea Sa de aceea acest mesaj depinde de disponibilitatea si calauzirea dumneavoastra personala de a-l da mai departe.

Persoane de contact:

Petru Burac – 0746220082, email: petruburac@gmail.com Yahoo ID: petruburac

Daniel Pintilie – 0741775920, email/Yahoo ID: pindordan@yahoo.com

Cornel Varasciuc – 0742311706, email/Yahoo ID:cornelv_2006@yahoo.com

Reclame

One response to this post.

  1. […] Mai multe detalii puteti afla in primul anunt dand click AICI […]

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: