Prima provocare(preluata)

Vreau sa va spun o poveste. Se intampla in Estonia, in anul 2008. Niste oameni si-au pus in cap sa curete intreaga tara intr-o singura zi. Si au mai convins niste oameni sa li se alature planului lor nebunesc. Apoi acei oameni au mai convins niste oameni. Si uite-asa, cu doua saptamani inainte de ziua cea mare, 10.000 de nebuni erau inscrisi pe lista estonienilor care vor sa schimbe lumea. Nu erau insa destui cat sa reuseasca sa duca planul la bun sfarsit… tara era mare si gunoaiele multe… Saptamanile au trecut, iar ziua de 3 mai 2008 avea sa intre in istorie, pentru ca atunci 50.000 de estonieni au iesit din casa si si-au curatat tara de gunoaie.

Suntem si noi acum 10.000. Nu suntem insa nebuni. Suntem o mica parte din acei romani valorosi care adusi impreuna pot face lucruri extraordinare! Nu vrem sa mutam muntii din loc, desi cu siguranta am putea face si asta. Vrem ca in septembrie sa ne curatam si noi tara, murdarita de cei mai putin valorosi, dar pe care dorim sa ii aducem de partea noastra.

Va lansez astazi prima provocare. Estonienii au reusit in doua saptamani sa mai convinga 40.000 de oameni sa se alature proiectului. Practic, fiecare si-a mai luat 4 prieteni cu el.
Hai sa aratam ca putem si noi! Avem doua saptamani la dispozitie sa ne facem 50.000!

Hai sa dam nastere celui mai mare proiect social din Romania si sa crestem cea mai mare cauza de pe FB din Romania! Dar cel mai important: hai sa aratam ca se poate si ca forta oamenilor care lupta pentru acelasi obiectiv este imensa. Hai sa ne scriem, acum, propria noastra poveste.

Pentru a te asocia cauzei pe Facebook click AICI

autor: Oana Raluca Bratila

PS: Pentru mai multe detalii si oportunitati de implicare viziteaza www.letsdoitromania.ro

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: