O zi din viata mea

Astazi va voi povesti o zi din viata mea… una reala… neadaptata pentru a arata bine sau a atrage vizite sau comentarii.

Pe la ora 12 si ceva am terminat lucrul pentru ziua de ieri. M-am mai invartit pe net curios si mi-am adus aminte ca vreau sa instalez SP 1 si SP 2 la Windows Vista ce-l am pe laptop. Am pornit sa instaleze SP 1 si am plecat la somn…Astfel ziua am inceput-o in jur de ora 2 AM cand m-am culcat sperand sa ma odihnesc destul pana la 8 AM. La ora 8 mi-a sunat ceasul de la telefonul mobil. M-am sculat, am venit sa verific instalarea SP1. Am dat un mass pe messenger, 2 telefoane, 1 SMS si m-am dus sa mai dorm jumatate de ora.

In jur de ora 9:15 m-am sculat iarasi, m-am spalat putin pe fata si m-am dus si am alergat vreo jumatate de ora. M-am intors acasa, mi-am facut de mancare oua prajite, salam prajit si salata tocata marunt ca sa nu ma oftic cand imi cade din lingura. Dupa ce am mancat am mers si am citit textul programat din Biblie. Astazi mi-a ramas in minte Romani 5:17 si l-am studiat in 3 traduceri: Cornilescu(1920 si ceva), TBS(2002) si NTR(2006-2007) . Acest verset zice ca cei care primesc pe deplin/in toata plinatatea/belsugul harul si darul neprihanirii/harului si darul dreptatii … vor domni in viata prin unul singur, Isus Hristos. M-am gandit ca trebuie sa caut sa gasesc/primesc pe deplin harul ce doreste Dumnezeu sa mi-l dea prin Isus si sa folosesc in toata plinatatea darul dreptatii pentru ca Dumnezeu doreste ca eu sa domnesc in aceasta viata, „sa traiesc din belsug” cum zicea Domnul Isus.

Pe la ora 11:30 am inceput sa lucrez, adica sa programez. Am reusit sa fac interfata la modulul ce trebuie sa-l termin azi si m-am blocat la ora 14:00. Se vede ca trebuia sa plec ca sa ajung la intalnirea pentru vizita. Astfel am plecat, am trecut prima data pe la un nou magazin de Legume&Fructe de unde am cumparat nectarine,banane si mandarine. Am ajuns apoi cu vreo 15 minute mai repede la locul de intalnire, m-am intalnit cu un prieten care mi-a dat o veste buna, am stat de vorba cu altcineva cam 10 minute si in alte vreo 2 minute am mai sfatuit pe o prietena despre instalarea windows si am informat-o despre o actiune a tinerilor de la biserica noastra(Speranta).

Impreuna cu inca 2 fete am ajuns, cu 10 minute mai devreme, la persoana pe care am stabilit sa o vizitam. Dupa vreo alte 10 minute a mai ajuns o persoana. Gazda ne-a povestit putin din experienta de la operatia recenta care i s-a facut la Tg. Mures. Am cantat un cantec si apoi ne-am rugat o rugaciune extraordinara: puternica, eliberatoare, invioratoare pentru ca Dumnezeu ne-a ascultat si ne-a si vorbit.

Dupa ce am iesit de la vizita aceasta am mai stat de vorba vreo 40 de minute cu o persoana si ne-am impartasit ganduri si dorinte personale. Pe la 17 fara ceva m-am grabit acasa si mi-am reinceput lucrul. Ma gandeam ca o sa fie simplu, voi termina si voi ajunge la voleiul ce era programat la ora 18:00…In schimb am lucrat destul de dificil pana f. aproape de ora 24:00.  Imi luasem doar o pauza de vreo jumatate de ora ca sa mananc: tot salata cu salam prajit.La 12 si ceva astazi, cand scriu aceste randuri, incepe a 2-a zi…Urmeaza sa inceapa cand voi incepe si eu sa dorm….Dupa vreo 2 ore de plimbare prin oras cu un prieten bun am ajuns acasa unde am inceput sa lucrez la asezarea unei licente a unei prietene a mele. Acum e ora 6 AM si inchei aceasta zi. Mai am de aranjat putin licenta, o pun pe CD si apoi voi incepe a 2-a zi dormind si asteptand sa ma trezeasca telefonul sau interfonul.

One response to this post.

  1. Posted by artistu05 on 29/06/2009 at 1:48 PM

    „salata tocata marunt ca sa nu ma oftic cand imi cade din lingura” – buna asta :)) .. aproape ca ai viata de om normal ;)))

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: