Premiu in fiecare zi

In fiecare an apar concursuri cu multe premii la diferite magazine, Mall-uri, reviste, ziare,sucuri,cafele, margarine, banci, etc…. De curand un concurs mi-a atras atentia cu un titlu mare „700.000 de premii”. Va dati seama?!? Exista sansa ca 700.000 de romani sa castige cate un premiu.

Pe de alta parte mi-am adus aminte de un „Concurs” care ofera cel putin un „Premiu” pe zi fiecarui participant. Acest „Concurs” este viata, este organizat de Dumnezeu si prezinta garantie de castig de 100% pentru cine se inscrie.

Îndurările Domnului nu s-au sfârşit, mila Lui nu este la capăt. Ele se înnoiesc în fiecare dimineaţă; mare este credincioşia Ta!“(Biblia NTR – Pl.Ieremia 3:22-23)

„Isus le-a vorbit din nou: – Adevărat, adevărat vă spun că Eu sunt poarta oilor…Eu am venit ca ele să aibă viaţă şi s-o aibă din abundenţă” (Biblia NTR – Ioan 10:7-10)

Orice om care il accepta pe Isus Hristos, Fiul lui Dumnezeu, ca Stapan si Salvator personal primeste dreptul de a fi copilul lui Dumnezeu. Domnul Isus, care sta la dreapta lui Dumnezeu, mijloceste pentru toti cei care si-au pus increderea in El si cere de la Dumnezeu Tatal tot ce este nevoie pentru o viata din abundenta.

Astfel, Dumnezeu lucreaza tot ce este necesar ca sa existe zilnic cel putin cate „un premiu”, o binecuvantare pentru fiecare copil al Lui… Dar o caracteristica existenta la orice concurs este ca premiul intra in posesia castigatorului doar cand acesta se prezinta sa-l ceara. Fiecare crestin trebuie sa caute si sa astepte sa primeasca ceva bun de la Dumnezeu, in fiecare zi.

Dumnezeu doreste sa-ti dea ceva bun astazi!

Reclame

One response to this post.

  1. Bine punctat. Bine scris:)

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: