Renovare: Avem nevoie de crize

Sa tot trimita Dumnezeu crize: mondiale, nationale, municipale, rurale, familiale si personale… pana ne-om trezi la realitate, pana realizam ca avem nevoie de renovare.

De ce sa ai criza financiara? Ca sa intelegi ca Dumnezeu e cel care da si tu esti cel care nu poti tine ce nu-ti apartine. Sa intelegem ca suntem doar administratori si ca trebuie sa fim administratori buni. Avem nevoie de renovare in gandirea despre bani.

De ce sa ai criza emotionala? Pentru ca Dumnezeu e cel care a suferit pentru tine si trebuie sa cunosti putin din ce a rabdat El pentru tine, cat asteapta ca tu sa-L accepti si cat de tare doare sa fii respins.

De ce sa ai criza relationala? Ca sa incepi sau sa intaresti relatia ta cu Tatal tau, cu Creatorul tau.

De ce nu putem trai in pace, in armonie? Pentru ca acestea cer sacrificiu din dragoste si acestea le avem prea putin sau deloc pentru ca avem putina sau deloc legatura cu sursa: Dumnezeu.

Daca vrei o schimbare in viata ta: accepta responsabil ca esti intr-o criza si renoveaza!
Manual pentru renovari: Biblia, singurul specialist: Dumnezeu.

Renovarea din viata mea: E inceputa de cativa ani, dar criza de dupa terminarea facultatii a inceput o renovare faina in mine. Dumnezeu ma invata sa ma incred in El pentru un serviciu si am primit… ma invata sa-L las sa-mi scrie povestea de dragoste si o scrie frumos… ma invata sa slujesc eficient aproapelui meu si am vazut roade… ma invata sa privesc viata din mai multe puncte de vedere si viata e tot mai frumoasa. Pentru mine Dumnezeu nu e rutina, ci e nou in fiecare zi. Multumesc!

Reclame

One response to this post.

  1. Posted by Andrei A on 15/01/2009 at 2:46 PM

    Da, e faina ideea! De obicei, constientizezi ca ai nevoie de un anumit lucru cand apare criza intr-un anumit domeniu din viatza ta… Dar, intotdeauna esti binecuvantat de Dumnezeu in vreme de criza! 😉

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: