Esti al Lui

Al Domnului este pământul cu tot ce este pe el, lumea şi cei ce o locuiesc!

(Psalmi 24:1 )

TU, oricare tu, ce citesti aceste randuri esti al lui Dumnezeu. Apartii Lui. Calci pe pamantul Lui si esti al Lui. Esti creatia Lui. El este facatorul tau.

Fie ca traiesti constient de aceasta sau nu, tu tot ramai al Lui. Si El decide in esenta viitorul tau. Nu zic ca esti un robotel ci fie ca vrei, fie ca nu, TU esti sub Dumnezeu si orice ai face nu te poti ridica deasupra. Nu exista nici logica nici motiv intemeiat sa incerci asa ceva.

Dumnezeu totusi, in dragostea si intelepciunea Sa, te lasa sa alegi: Il asculti sau nu, te supui sau te razvratesti, il iubesti sau il urasti. El iti stie toate limitarile, TOATE limitarile de aceea are rabdare, indelunga rabdare cu tine si face tot ce tu nu poti face, daca ii ceri.

Cel mai minunat lucru e ca EL te iubeste ca pe copilul Lui. Asteapta sa te intorci acasa, locul parasit de tine prin neascultare. Primul pas spre Dumnezeu este sa recunosti acest adevar. Apoi Dumnezeu in fiecare zi iti arata prin Biblie, prin oameni, prin ganduri curate ce pasi mai ai de facut. L-a trimis pe singurul lui Fiu nascut din El ca sa te faca si pe tine copilul Lui pentru totdeauna in cer. Prin Isus esti rascumparat din robia pacatului si devii copilul infiat al lui Dumnezeu.

Dar tuturor celor ce L-au primit, adică celor ce cred în Numele Lui, le-a dat dreptul să se facă copii ai lui Dumnezeu; născuţi nu din sânge, nici din voia firii lor, nici din voia vreunui om, ci din Dumnezeu. ( Ioan 1:12-13)

Cine va crede şi se va boteza, va fi mântuit; dar cine nu va crede, va fi osândit. (Marcu 16:16)

Nu mai asculta indemnurile diavolului prin minciunile lui despre libertate. „Libertatea” lui e sinonim cu neascultare de adevar si crunta robie a pacatului. Omul este rob lucrului de care este biruit, obsedat.

Dumnezeu te-a facut, esti al Lui. De El poti fi pasionat, de El se merita sa fii pasionat.
Dumnezeu nu uita niciodata ca esti al Lui, DAR va veni o zi cand cei care-L resping vor fi respinsi de EL. Vor merge in IAD si acolo tot ce vor primi va fi lipsa lui Dumnezeu, lipsa dragostei, bucurie, pacii, linistii. Doar chin, pedeapsa, manie, ura, durere.

Dumnezeu este drept si ofera clar doar 2 variante.
Daca respingi dragostea lui Dumnezeu alegi automat mania Lui.

Dumnezeu nu ţine seama de vremurile de neştiinţă şi porunceşte acum tuturor oamenilor de pretutindeni să se pocăiască; pentru că a rânduit o zi, în care va judeca lumea după dreptate, prin Omul pe care L-a rânduit pentru aceasta şi despre care a dat tuturor oamenilor o dovadă netăgăduită prin faptul că L-a înviat din morţi”( Fapte 17:30-31)

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: