Romania NU este o tara crestina!

Nu stiu daca a fost, nu prea cred… dar sigur Romania NU este o tara crestina. Patriarhul nu e Patriarh, e doar un sef de sindicat. Mitropolitii sunt sef regionali. Preoti organizatori, administratori sau ceva de genu… O schelarie faina, superba, antica… da-i lipseste zidul, ii lipsesc oamenii. Doar de Pasti si Craciun se umple cu scartz si spuma!

De ce zic ca nu e? Pai de unde sa-ti vina sa zici asa ceva?1 Romanii nu merg la biserica nici macar duminica, 2. Zic ca esti fanatic daca vorbesti despre Dumnezeu, pocainta, viata curata/dupa voia lui Dumnezeu 3.Zic ca e normal sa refuzi sa ai copii, cica mor de foame( ce halucinatii!!!)4. Fac avorturi pe banda rulanta5. Fabricile de bere&co  sunt cele mai profitabile.5. Vorbele le sunt mai urate ca o noapte cu furtuna 6. Etc…

Totusi in Romania sunt si cativa fanatici care cauta sa traiasca curat. Acesti cativa nebuni dupa Hristos lucreaza, se roaga, plang, si mor pentru Romania.

Asa mazgalita, tavalita, ciopartita, cu toate gropile ei de „gunoi”, cu toate hulele ei…Dumnezeu INCA iubeste Romania! Si INCA ce tare o mai iubeste!

A varsat milioane de tone de apa, a trimis caldura… doar ca sa bata la usa. Deocamdata inauntru inca e galagie. Romanie, deschide-i usa lui Dumnezeu!

3 responses to this post.

 1. Posted by Anonim on 22/08/2006 at 2:43 PM

  Cum sa mai fie lumea crestina!? Ca mai mult se inchina telvizorului decat Domnului. Daca rostesti cuvantul „Biblie” se uita shocat la tine parca le-ai vb de Satana.

  Răspunde

 2. Posted by coco on 28/02/2013 at 7:28 AM

  bineinteles ca in romania toata populatia ii urasc pe cei o mina de crestini adevarati,iar pe Hristos il urasc si mai mult,nu mai zic ca toti cred din toata inima in evolutie si minciunile diavolului.

  Răspunde

  • Din 2006, cand am scris aritcolul, pana acum Tatal din cer mi-a deschis mult ochii sa vad bunatatea Sa revarsata peste si PRIN Romania. Da, Dumnezeu foloseste Romania pentru slava Sa.

   Da, in Romania se pregateste descoperirea unei mari treziri spirituale.

   Desigur ca nu sunt orb si vad pacatul care striga tot mai tare dar deasemenea vad tot mai clar Duhul lui Dumnezeu care ridica o ostire pentru cele mai mari minuni care au existat vreodata in Romania.

   Noi, copiii Lui, suntem mai mult decat biruitori. Deja am castigat!
   Multi vor fi rascumparati pentru imparatia Sa, pentru familia Sa.

   Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: