Trezirea!!!!

Caldura mare in Romania, in Europa, in toata lumea: incalzire globala si totusi milioane de inimi sunt congelate, in Romania, in Europa, in America, Era Glaciara in sufletele oamenilor. E nevoie de un Foc, si fiecare il poate aprinde in inima sa.

Vrei un exemplu, uita-te in Seoul, in Coreea de Sud, acolo s-a aprins un foc SI?!?!?… s-a facut ce-a mai mare aprindere: milioane de coreeni se aprind, cea mai mare biserica locala din lume… un munte dedicat rugaciunii… Lemne pentru foc se gasesc, sunt destui genunchi sanatosi, Mai greu cu ruptul lemnelor daca-s verzi: genunchi nesmeriti.

Focul arde din exterior, ne inabusim inauntru indata de tot. Cine mai rabda atata pacat, atata nepasare???? La focul lumii trebuie sa raspundem cu focul lui Dumnezeu. In rugaciune se aprind mari focuri.� Insa trebuie efort: lacrimi, sudoare, staruinta, zdrobire si se va aprinde o scanteie ce va aprinde padurea, va veni un vant uscat ce va zdrobi pe cei lumesti si focul va arde.

E nevoie de Rugaciune. E nevoie de oameni pentru rugaciune. Tu ce alegi? Sa te congelezi in ură pe veci sau sa arzi acum si sa te bucuri de caldura dragostei pe veci???

Efeseni 5:14 �De aceea zice: „Deşteaptă-te tu, care dormi, scoală-te din morţi şi Hristos te va lumina.”
Efeseni 6:12 �Căci noi n-avem de luptat împotriva cărnii şi sângelui, ci împotriva căpeteniilor, împotriva domniilor, împotriva stăpânitorilor întunericului acestui veac, împotriva duhurilor răutăţii care sunt în locurile cereşti.
13 �De aceea, luaţi toată armătura lui Dumnezeu, ca să vă puteţi împotrivi în ziua cea rea şi să rămâneţi în picioare, după ce veţi fi biruit totul.
14 �Staţi gata, deci, având mijlocul încins cu adevărul, îmbrăcaţi cu platoşa neprihănirii,
15 �având picioarele încălţate cu râvna Evangheliei păcii.
16 �Pe deasupra tuturor acestora, luaţi scutul credinţei, cu care veţi putea stinge toate săgeţile arzătoare ale celui rău.
17 �Luaţi şi coiful mântuirii şi sabia Duhului, care este Cuvântul lui Dumnezeu.
18 �Faceţi în toată vremea, prin Duhul, tot felul de rugăciuni şi cereri. Vegheaţi la aceasta, cu toată stăruinţa şi rugăciune pentru toţi sfinţii,
19 �şi pentru mine, ca, ori de câte ori îmi deschid gura, să mi se dea cuvânt, ca să fac cunoscut cu îndrăzneală taina Evangheliei,
20 �al cărei sol în lanţuri sunt; pentru ca, zic, să vorbesc cu îndrăzneală, cum trebuie să vorbesc.

Domnul Dumnezeu sa se indure de Romania si sa vina vara pentru sufletele degerate, milioanele nici sa strige nu mai pot! Doamne ai mila si ne da foc din cer! Doamne, sa se vada astazi ca tu esti Dumnezeu pe Pamant!

Amin

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: